Merken
Laserlasmachines
Handmatig laserlassen opent een wereld van mogelijkheden voor jouw productieproces. Met deze geavanceerde techniek realiseer je hoogwaardige en duurzame lasverbindingen, die de functionaliteit en levensduur van jouw producten verhogen. Deze techniek excelleert in situaties waar precisie, snelheid en betrouwbaarheid van groot belang zijn.
Weldkar Handlaser lasmachine HLW-F2000 Watergekoeld
Bekijken
Wij zijn trotse leverancier van
Maak het werk makkelijker met de laserlasmachines van Weldkar:
Geen of nauwelijks nabewerking nodig
Tot 4 keer sneller dan traditioneel lassen
100% inschakelduur voor continu lasproces
Tot 65% minder verbruik van vulmateriaal
Waarom kiezen voor handmatig laserlassen?
Laserlassen gaat verder dan traditionele lastechnieken en biedt voordelen die essentieel zijn voor een breed scala aan toepassingen.
Verhoog jouw productiesnelheid
Profiteer van productiesnelheden die tot wel 4 keer hoger liggen dan bij traditionele lasmethoden. Dankzij de geconcentreerde warmtebron wordt het lasproces versneld, waardoor je meer werk kunt verrichten in minder tijd.
Bereik superieure laskwaliteit
Laser lassen produceert strakke, zuivere lassen met minimale vervorming. Hierdoor weerstaan jouw producten stress en spanning, wat resulteert in een langere levensduur.
Eenvoudig onder de knie te krijgen
Het lasproces is zeer eenvoudig in vergelijking met andere lasmethoden, waardoor het voor iedereen met een beetje technische kennis eenvoudig onder de knie te krijgen is.
Profiteer van duurzaam en kostenbesparend lassen
Naast het feit dat de hand laserlasser energiezuiniger is dan conventionele MIG- en TIG lasapperatuur, is er ook veel minder toevoegmateriaal vereist. Dit maakt de hand laserlasser niet alleen duurzaam, maar ook beter voor je portemonnee.
De kwaliteit van onze laserlas machines zelf ervaren?
Kom naar onze showroom in Deurne toe en ervaar zelf de kwaliteit van laserlas machines. Neem de producten in je hand en voel de kracht en degelijkheid.
Veelzijdig in het verbinden van verschillende soorten materialen
RVS (roestvaststaal), laag gelegeerd staal en aluminium plaatmateriaal laten zich uitstekend lassen met de laser.
Bij grotere naadopeningen kan lastoevoegmateriaal worden toegevoegd, wat wordt aangevoerd door een aparte draadaanvoerkoffer. Dit toevoegmateriaal kan o.a. gebruikt worden om te helpen met het opvullen van de lasnaden of het veranderen van de samenstelling van het smeltbad.
De handlaser kan ook worden gebruikt zonder vulmateriaal. Dit betekent dat de te lassen opening tussen de twee delen niet meer mag bedragen dan maximaal 10% van de materiaaldikte, maar in geen geval groter dan 0.2 mm.
Te gebruiken draaddiameters: 0.8 mm - 1.0 mm - 1.2 mm - 1.6 mm
Ontdek hoe eenvoudig, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk de handlaser is
Ervaar het hoge gebruiksgemak van de handlaser. Het kleuren-touchscreen biedt een overzichtelijke Nederlandstalige menustructuur. Ook het lasproces zelf is zeer eenvoudig in vergelijking met TIG lassen, waardoor het voor iedereen met een beetje technische kennis mogelijk is om te leren. Je zult versteld staan van hoe snel je het proces onder de knie hebt.
Hoe handmatig laserlassen zorgt voor Duurzaam en Kostenbesparend Laswerk
Wist jij dat de handlaser naast het feit dat het energiezuinig is vergeleken met conventionele MIG- en TIG lasapparatuur, ook veel minder toevoegmateriaal verbruikt? Dit betekent dat je kan besparen op (dure) vulmaterialen zoals roestvrijstaal en aluminium. Bovendien heb je door de gladde lasafwerking nauwelijks tot geen nabewerking nodig, wat ook (dure) slijpschuurmiddelen uitspaart.
De Kwaliteit van Lasnaden met Handmatig Laserlassen
De kwaliteit van een lasnaad is van groot belang in de metaalbewerking. Met het laserlassen wordt een lasnaad gecreëerd met een zeer hoge sterkte en een uitstekende verhouding tussen breedte en diepte van de las, terwijl er nauwelijks tot geen lasspetters zijn. Bovendien kan er met een hogere voorloopsnelheid worden gelast dan bij het TIG-lasproces. Hierdoor wordt er minder warmte ingebracht en blijft het te lassen materiaal sterker en meer vervormingsbestendig. Dit maakt laserlassen de ideale keuze voor kwalitatief hoogwaardige lasnaden die aan strenge normen voldoen.